Gediminas: „Jei jau kažką darome, turime tai daryti geriausiai“

Gediminas: „Jei jau kažką darome, turime tai daryti geriausiai“

Džiaugiamės, kad mūsų darbuotojai yra patenkinti darbo sąlygomis ir rekomenduoja mus savo draugams bei pažįstamiems. Dalinamės darbuotojo Gedimino Cirtauto pasakojimu. Gediminas įmonėje dirba nuo 2018 m. spalio mėn.

Papasakok kaip sužinojai apie „Dipwork“?

Dar gyvendamas Dubline vartydavau statybos darbų skelbimus Skandinavijoje, domėjausi kaip čia atvykti be didelių išlaidų ar papildomo streso. Sutapo, kad keletas mano draugų jau dirbo Švedijoje. Pradėjau klausinėti Kas? Kaip? Kur? Kodėl? Tada pirmą kartą išgirdau apie „Dipwork“! Daug pastangų nereikėjo, kad išsiaiškinčiau kas tai „Dipwork“, užėjau į „Dipwork“ tinklapį, perskaičiau keletą darbo pasiūlymų ir jau kitą dieną pabendravau su vienu iš „Dipwork“ darbuotojų, savo draugu. Jis tik patvirtino viską, kas rašoma „Dipwork“ puslapyje, tad liko tik apsiprasti kada tapti šios komandos dalimi. Štai taip sužinojau apie „Dipwork“.

Kas Tau patinka dirbant „Dipwork“?

Cituoju: „„Dipwork“vertina sunkų darbą, motyvaciją ir nuolatinį tobulėjimą“. Tai man ir patinka, kad tai nėra laužta iš piršto. Jei rodai iniciatyvą dirbdamas, į tai yra atsižvelgiama ir tai yra vertinama tiek iš finansinės, tiek iš moralinės pusės.

Kokius darbus dirbi „Dipwork“?

Šiai dienai esu vienas iš 6 „Dipwork“ darbuotojų, kurie montuoja šarvo duris Švedijoje, montuojame duris bei atliekame dalinė lauko bei vidaus apdailą aplink duris.

Koks tavo darbo moto?

Atėjau – padariau! Jei jau kažką darome, turime tai daryti geriausiai.

Kaip mėgsti leisti laisvalaikį?

Laisvalaikio leidimas dažnai priklauso nuo kompanijos, tad jis būna labai įvairus. Didžiąja laisvo laiko dalį skiriu savęs pažinimui ir asmeniniam tobulėjimui.

Ko galėtum išmokyti kolegas?

Kolegų nieko negaliu mokyti. Jie yra savo srities specialistai. Mes kiekvieną dieną komunikuojame, dalinamės informacija bei patarimais kaip palengvinti atliekamus darbus ir atlikti juos kuo profesionaliau, būtent, todėl ir esame komanda – visi mes lygūs. Nemokyti, o patarti reikia. Gerbkime vienas kitą. Tik su pagarba vienas kitam ir kilsime aukštyn!

Koks mėgstamiausias filmas / knyga?

Išties neturiu mėgstamiausios knygos. Skaitau viską, kas tai dienai aktualu man! Galėčiau išskirti Džozefo Merfio knygą „Jūsų pasąmonės galia“ ir Tim Guenard knygą „Stipriau už neapykantą“.

Kodėl čia yra ta vieta, kur dirbi ir nori dirbti?

Komanda – du ar daugiau žmonių, kurie siekdami bendro tikslo veikia kartu, daro vienas kitam įtaką. Štai dėl šio žodžio ir esu čia, nes tu nesi tik darbininkas, tu esi Komandos dalis. Visur yra vadinamosios lubos, bet čia jas pasiekus statomas dar vienas aukštas, kad galėtum kilti ir augti toliau. Tobulėjimui ribų nėra!