Šarūnas: „Niekas taip nepalengvina darbo kaip į vieną tikslą nukreipta veikla“

Šarūnas: „Niekas taip nepalengvina darbo kaip į vieną tikslą nukreipta veikla“

Šarūnas Dipwork dirba nuo 2018 m. rudens. Iš pradžių, kelis mėnesius dirbo Lietuvoje, o 2019 m. pradžioje pradėjo dirbti Švedijoje. Per šiuos metus jis išvyko į šešias komandiruotes, kurių metu pagrindinis darbas yra plytelių klijavimas naujai statomuose ir įrengiamuose namuose.

Kaip sužinojote apie Dipwork?

Apie Dipwork įmonėje ieškomus darbuotojus sužinojau internetinėje darbo skelbimų platformoje. Pretenduodamas į darbo vietą, atsakymo sulaukiau labai greitai, ilgai netrukus susitarėme ir dėl darbo pokalbio.

Kas patinka Dipwork?

Patinka įmonės vadovų požiūris į darbuotoją. Visada atsižvelgiama į darbuotojo nuomonę, problemos sprendžiamos tariantis su komanda. Nuolatinis darbdavio rūpestis verčia jaustis svarbiu ir reikalingu, šioje įmonėje.

Geros gyvenimo sąlygos ir laiku mokamas atlyginimas suteikia saugumo jausmą ir įrodo, kad įmonė yra stabili.

Kokius darbus dirbate Dipwork?

Šiuo metu mano pagrindinis darbas yra klijuoti plyteles, taip pat atlieku ir kitus reikiamus darbus.

Koks darbo moto? Kuo vadovaujatės dirbdamas?

Darbo moto: niekas taip nepalengvina darbo kaip į vieną tikslą nukreipta veikla. Darbe vadovaujuosi taisyklė, kad viskas turi būti atliekama tiksliai ir laiku. Jeigu nežinai kaip tai atlikti - išsiaiškink.

Kaip mėgstate leisti laisvalaikį?

Laisvalaikiu sportuoju, leidžiu laiką su šeima, taip pat mėgstu žiūrėti istorinio žanro filmus.

Ko galėtumėte išmokyti kolegas?

Darbo sferoje kolegas galiu išmokyti nebijoti kalbėti, aiškintis kaip tiksliai atlikti darbus. Tikiu, kad žmonės dirbdami daro klaidas tik todėl, kad reikiamu momentu neišsiaiškino ir nepaklausė kaip išspręsti iškilusią problemą. Manau, kad kolegas išmokyčiau drąsiau prašyti pagalbos ar patarimo. Taip darbai vyktų sklandžiau ir efektyviau.

Koks mėgstamiausias filmas ir knyga?

Mėgstamiausias filmas „Forestas Gampas“. Šiuo metu mėgstamiausia knyga A. Tapino „Vilko valanda“.

Kodėl čia yra ta vieta, kur dirbate ir norite dirbti?

Nes čia yra ta vieta, kur jaučiuosi įvertintas ir svarbus. Įmonė suteikia galimybę tobulėti ir kilti karjeros laiptais. Maloni darbo aplinka, vadovų dėmesys suteikia noro stengtis ir išlaikyti savo darbo vietą šioje įmonėje.

Susipažinti su kitais komandos nariais galite čia.

Kandidatuoti ir prisijungti prie komandos galite čia.