Statybininkams ieškantiems darbo – darbas šviesos greičiu arba, tiksliau, kelių mygtukų paspaudimu

Statybininkams ieškantiems darbo – darbas šviesos greičiu arba, tiksliau, kelių mygtukų paspaudimu

„Registracija veikia labai paprastai“, – sako personalo atrankos specialistas Vaidas Macevičius. Užpildyti registraciją trunka vos kelias minutes. Pirmiausia reikalinga nurodyti ar turite vairuotojo pažymėjimą. Galime pasiūlyti darbų tiek Lietuvoje, tiek Skandinavijoje, tik turint vairuotojo pažymėjimą.“

Registruojantis reikia nurodyti kontaktinę informaciją, kad personalo atrankos specialistai galėtų susisiekti ir pakviesti į darbo pokalbį.

Iškart žinosite, kai tik atsiranda naujas darbo pasiūlymas

Žinoma, po registracijos, kai tik dipwork.com puslapyje atsiranda naujas darbo skelbimas, išsiunčiami visi galiojantys statybos darbų pasiūlymai, pagal darbuotojo kvalifikaciją ir turimą patirtį. Pasiūlymai gali  būti siunčiami SMS žinute arba el. paštu, kaip patogiau žmogui.

Sezono metu nauji darbo pasiūlymai į puslapį įkeliami keletą kartų per savaitę. Tad užsiregistravę, tikrai nepraleisite, galbūt, geriausio darbo pasiūlymo. Tad nieko nelaukiant galite pradėti registraciją: spauskite čia

Kokie statybos darbai galimi?

Registracijos formoje abėcėlės tvarka pateikiamas sąrašas, kuriame galima nurodyti iki trijų skirtingų darbo sričių: Apdailininkas, Baldininkas, Betonuotojas, Dažytojas, Ekskavatorininkas, Elektrikas, Lauko darbai, Metalo konstrukcijų surinkėjas, Mūrininkas, Pagalbinis darbuotojas, Pastolininkas, Plytelių klijuotojas, Santechnikas, Skardininkas, Stalius, Stogdengys, Suvirintojas.

„Dažniausiai mums reikalingi apdailininkai, staliai, mūrininkai ir betonuotojai. Antrajame registracijos etape galime nurodyti kiek metų patirties sukaupta, kokiose šalyse žmogus yra dirbęs, galima netgi prisegti darbų pavydžius“, – akcentuoja V. Macevičius.

Kada anksčiausiai galima pradėti dirbti?

Po registracijos, kai su potencialiu darbuotoju susisiekia atrankos specialistai, organizuojamas darbo pokalbis, kuris dažniausiai vyksta gyvai, įmonės ofise. Išskirtinais atvejais darbo pokalbis organizuojamas internetu, pavyzdžiui, „Skype“ programa, kai potencialus darbuotojas gyvena kitame Lietuvos krašte.

Bet kokiu atveju reikia atvykti į ofisą, kad darbuotojas galėtų pasirašyti darbo sutartį, priedą prie darbo sutarties bei darbų saugos žurnale, jei darbui reikalingas automobilis, pavyzdžiui, vykstant į komandiruotę užsienyje, privalu pasirašyti automobilio panaudos sutartį. Į komandiruotę anksčiausiai vykstama įsigaliojus darbo sutarčiai po dviejų dienų.

Gera pradžia –  pusė darbo

Pasirašius darbo sutartį, darbuotojui užsakomi kelto bilietai, surandama gyvenamoji vieta, netoli darbo vietos, padedama įsikurti ir įsilieti į darbus.

„Kai darbuotojas vyksta į komandiruotę Skandinavijoje, nuolat su juo kontaktuojame. Būna, kad kelionės metu iškyla problemų, pavyzdžiui, darbuotojas vėluoja į keltą, ar sugenda automobilis. Tuomet nieko nelaukę sprendžiame problemą, kad darbuotojas pasiektų gyvenamąją vietą ir laiku pradėtu darbus. Be to, Skandinavijoje nuolat 24/7 dirba vadybininkai, kurie sprendžia darbo ir buities klausimus. Turbūt dėl to darbuotojai apie įmonę ir vadybą atsiliepia palankiai. Pasitenkinimą rodo ir tai, kad darbuotojai pasikviečia darbuotis įmonėje ir savo pažįstamus, rekomenduoja mus kaip darbdavius“, – antrina personalo atrankos vadybininkė Milda Žvirblienė.

Registracijos anketa: spauskite čia